luni, 1 iulie 2013

Buna dimineata la pranz

Dragii mosului (sau ai babei?), propun ca de fiecare data cand ma auziti cu 'inca 5 minute si apoi ma trezesc' sa imi dati cu ceva in mecla. Sau sa turnati apa rece peste mine. Sau ce vreti voi ca sa ma trezesc, pentru ca 5 minute se transforma in 60 si iar alearga lupoaica de zapauga prin casa. 
Gen azi de dimineata, cand ceasul arata FIX 6:58, ora la care trebuia sa fiu demult pe drumul de costisa vaslind cu drag spre locul de tocit neuronii. Si nu cand imi exersam talentele ascunse de a te machia in timp ce te cremuiesti in timp ce te imbraci in timp ce ai periuta de dinti in gura in timp ce iti cauti pantofii pe unde sfantului i-ai aruncat in timp ce cauti disperata un taxi pentru ca ORA 7 SI CEVA si asta in 10 minute. 
Gasit taxi, urcat in taxi, rugat nenea amabil sa ma lase sa bag o tigara, cautat disperata cu ochii V-Stromu din fata de la GAMELOFT (sa ii deie dzeu si toti sfintii sanatate motociclistului ca habar nu are ce bine imi face cand ii vad nr ala vesel - B XXX FUN de ma face sa zambesc), gasit V-Stromu, parcat lupoiaca la munca, oprit alergarea. Phew.
Irelevant de altfel pentru ca altceva vroiam sa va zic. Stati asa sa imi amintesc. Aaa, gata.
Bai, fain uichend. Da fain rau de tot.
Sa incepem cu vineri. Noi cele trei muschetarite (Evelyn, Vayveee si lupoaica je) avide de diverse de toate (sa mai zica cineva ca tineretul din ziua de astazi nu vrea cultura domne') ne-am hotarat sa dam o fuga pana in Gara de Nord sa benoclam ochii (a se citi 'a observa evenimentul cultural neconventional' ) la ce se petrecea acolo. Pentru cine nu a aflat, a avut loc Train Delivery, un fel de Street Delivery dar altfel. V-am lamurit, nu? Stiam.
Ajungem noi


pe principiul standuri faine


si diverse in vagoane


si sa eliberam si oaia, de ce nu?


avem si tren cu graffiti


si formatie FAINA RAU DE TOT. Merita sa ii ascultati live


Buuuuun. Bifat si asta.
A doua zi ne hotaram noi sa mergem pe la Bucuresti ComicsFest (unde nu am mai ajuns din motive de trezit tarziu - je si de cumparaturi - subsemnata si inculpata Evelyn) si sa dam o tura sa ne imprietenim la Zilele Prieteniei Bergenbier. 
Va spun cu mana pe inima ca mi s-au strapezit dintii. Mi-au crescut dioptriile. Mi s-a dat neuronul cu capul pe pereti si am avut impresia ca sunt din alt film. O mare, dar maaaare de ROZ, VERDE, PORTOCALIU, GALBEN toate fosforescent pentru ca nu se putea altfel, amestecate cu PLICURI (da, gentute din alea care se poarta de obicei la serate etc etc) si cu mult mult mult mult (am mentionat mult?) sclipici, ca daca te uitai in jur riscai sa orbesti mai ceva ca pe partie iarna. Ai de mama mea. Sau a lor. 
Asa ca ne-am hotarat sa ne pozam si noi sa vada lumea ca am fost acolo, sa punem pe facebuce tuitare si alte d'alea


am vazut cel mai adevarat tricou care este el


am avut si bere


si concerte (CARGOOOOOO erm ... inca ma mai doare gatul. Imbatranesc)


Si avuram si ploaie la plecare, care a stat cand am ajuns la Evelyn si a pornit si mai abitir cand mi-am transbordat onorifica coada in viziuna personala.
Amu mi-e prea lene sa mai fac si incheiere, ca asa am invatat la scoala ca se face. Ma duc sa imi mai fac o cafea ca deja am dat iama in cea a sisului. Si totul pana la cafea.
Hai pa.
Peseu : sa imi reaminteasca cineva ca Outlook-ul nu functioneaza cu F5. KTYBYE

7 comentarii:

Ankhu spunea...

neata, mah.

JJ spunea...

Las ca iti dau juma din cana mea de cafea sa iti revii hihi
pup

Lady of wolves spunea...

@Ankhu mah neata

@JJ pai daaaaaaa odataaaaaa ca pic

Unknown spunea...

ma facusi si vedeata :))

Lady of wolves spunea...

Te facui, de ce sa nu te fac? Nu vezi ce rosie esti? Ptiu ptiu sa nu te deoache careva

Vayvee spunea...

Ihiii, me gustan aventurile tale de dimineata :D Si ce contrast intre kitsch-urile de roz si sclipici de sambata fata de the uber cool dressed people de vineri, desho?

Maine sper sa te trezesti mai usor :))

Yours,

Vayvee(e)

Lady of wolves spunea...

hai, imens contrast ... meh, kids these days.
sculat, trezit, ajuns cu bine ... amu cafea :)))