marți, 12 august 2008

De-as avea patru dromadere....

..n-as mai visa hipopotami…

Nu, as visa cai arabi, macar aia sunt supli nu ditamai mastodontul….

Ora 10 si ceva..

Cafea..deja bauta primele 2 cani, urmeaza a 3-a…

Tigari fumate de la 7 juma…sapte..

De-as avea patru dromadere….le-as invata braziliana si le-as da drumul in lume.

Close your eyes and count to ten/ fall apart then start again…ok, deci 1,2,3..ce fac eu aici, acum?..4,5,6….unde gresesc?....7,8…stau si ma gandesc ca sunt persoane care probabil imi vor binele…9..si atunci ce muschi fac?...10…fall apart..again??

Parca sunt intr-un roller coaster..prea inspaimantata sa stau in el, dar raman acolo ca a pornit si oricum nu am cum sa cobor pana nu se opreste. Stau, ce dreaq sa fac ?

Zilele trecute am primit un mail din ala de corazon bleau care se termina ceva de genul « Traieste-ti viata »…hai sa mori tu imi venea sa-i zic aluia care a facut ppt-ul, sa-mi traiesc viata ? Pai asta incerc sa fac desteptule…n-are rost..oricum o intorc se pare ca sunt blocata in nisipuri miscatoare, cum incerc sa ies de acolo cum ma afund mai rau.

Nu mai am rabdare..cu nimeni…ocolesc persoane dragi, ma inchid in mine iar.. « traieste-ti viata, deschide-ti sufletul »…de ce sa-ti lasi sufletul in mainile altora cand sunt atat de putini cei care stiu sa umble cu el astfel incat sa nu-l scape printre degete ?

Incerc, incerc sa inteleg, dar ma lovesc de ziduri tari si am mainile zdrelite si imi curge sange printre degete tot incercand sa caut o crapatura cat de mica. Incerc sa fiu cum ar trebui sa fie o persoana normala, dar nu reusesc…

Persoana normala ? Nu sunt nici cine stie ce persoana importanta si nu am nici cine stie ce functie…nu am 90-60-90 si sa fiu a naibii daca imi doresc…sunt o persoana normala pentru anii mei…cred…Dar vreau mai mult. Vreau sa pot dormi noptile, vreau sa iau odata deciziile care imi manaca ficatii si pe care le tot aman…vreau sa simt ca traiesc iar..vreau sa fiu eu iar. Vreau multe ?

O persoana draga mie imi spunea candva ca cel mai bine e sa-ti fixezi un termen si sa-l respecti. Mi l-am fixat. Acum trebuie numai sa fiu in stare sa-l respect. Dar trebuie.

Imi vin in minte numai vorbele unui amic,intr-o seara calda, pe o terasa cu miros de mare « Ti-e tie frica sa traiesti ». Si m-au durut atunci, pentru ca stiam ca are dreptate. Tin minte ca l-am intrebat atunci « Dar tu ? De 10 ani va chinuiti si nu puteti sa luati o decizie pentru voi doi… »..nu mi-a raspuns dar privirea lui mi-a ramas intiparita in mintea. Privirea unui om care a obosit, care e pe cale sa renunte. Si mi-am promis sa nu ajung in situatia asta niciodata.

La ce folos ? Mi-am promis eu multe de-a lungul anilor…

Trebuie sa fac ceva…si repede…

Incep sa aberez iar. Cred ca am nevoie de somn….

De-as avea patru dromadere….



8 comentarii:

Anonim spunea...

gandeste pozitiv! traeste-ti viata! easy to say, dar greu de pus in practica, pentru ca de obicei nu iti zice nimeni cum s-o faci... e al dracu'de trist sa te trezesti neputincioasa in fata deciziilor... nothing ever changes...:*hugs

Anonim spunea...

am mancat un "i" de la traieste-ti! :))))

Anonim spunea...

pupam greenoasa cu vama in suflet !
dap, e al dracului de trist...dar vedem noi cum o scoatem la capat :)
}}{{

Anda spunea...

Mai spun si eu uneori: "as fi vrut asa de mult sa fiu normala", dar nu stiu sigur ce ar insemna asta...poate fara atatea vise, planuri, renuntari...Si atunci, cum o fi mai bine? Deja e oricum prea tarziu si modul echilibrat de a trai si a gandi lucrurile clar nu e pentru mine...Probabil ma acuz ca nu pot atinge varfuri pe care eu insami mi le-am fixat...Cum o fi sa nu astepti nimic de la tine? Sa...traiesti, pur si simplu?

Anonim spunea...

Atat am sa-ti spun: nu trebuie sa-ti lasi sufletul pe mana tuturor(asa cum spuneai si tu sunt persoane care nu stiu sa se poarte cu el...stim asta prea bine amandoua)...insa trebuie sa ajungi sa-ti dai seama care sunt acele persoane in a caror maini vei putea sa-ti lasi sufletul, fara sa-ti fie frica de faptul ca va avea de suferit. Partea trista e ca nu prea mai gasesti asa ceva azi... eu pana acum nu am decat o singura persoana in a carei maini pot sa-mi pun linistita sufletul...si aceea e sora mea! :)

Capul sus si nu uita ca pe lumea asta singura care conteaza esti. Da-le dracu de ppt-uri cu traieste-ti viata!! DA, traiesti-o, dar traiesti-o in felul tau! Nu cred ca exista un tipar dupa care sa ne luam...fiecare om e special si fiecare are modul lui de a-si trai viata!!

Pupici!!si sa vezi ce mama de bataie iti dau cand te prind! Ti-am promis-o de mult!! >:)

Anonim spunea...

Bună dimineaţa, Lady. Apropos de "capisci?". Am o reţetă, se numeşte capisci, însă nu o scriu, mi-e frică de colţii tăi :p (e cu amestec de fructe, dulceţuri, un cub de frişcă, etc. nu mai spun).
Am impresia că tu mergi cu frâna de mână trasă.
Numai bine

Anonim spunea...

iti dau eu 5 dromadere. 4 sa faci ce iti pui tie mintea nenormala si 1 sa te duca in spinare de cate ori simti ca pici.
Buey, tu chiar vrei sa fi normala ????????? Poi io cu cine mai rad atunci ? A ? Aaaaaaaaaaaaaaaaa ????
stie bubu ce stie, alege cu cine imparti tava cu suflete asternute. Sau risca, fiecare durere o face mai usoara pe urmatoarea, spunea cineva. Mainile modeleaza, dar si ranesc usor. Dar si cicatricele pot ajunge modele frumoase.
Hai ca iar aberez.

}}}}{{{{ acolazi multi si hugs pentru preasferica preaminunata care este

Anonim spunea...

@ anda : nu stiu cum o fi sa traiesti pur si simplu...si nu stiu daca nu ai avea atunci asteptari de la tine... de multe ori ma gandesc si eu cum o fi sa nu te mai intereseze ce se va intampla in clipa urmatoare... :)

@ bubu : asa e bubule, stim amandoua cum e, dar vorba unei prietene..toate astea ne calesc :)
pupam buburuza...cat despre bataie...nu ma prinzi ca alerg mai repede ca tine. sic sic sic :P :P :P

@ skyrain : ma tu nu te lasi, nu?? bineee..daca nu te pun eu sa faci toate bunataturile alea, uita-te la mine !
da da, cu frana de mana trasa...dar si cand o sa apas pe acceleratie...ppffuuu

@ preaunicoarna : ave noo cele mai ce dintre toate restul care este (ca este sub 50) in universul asta !!!!!
hai ca nu aberezi.
long live za nenormalele !!!!!!

}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{